+34 679701463 info@accvrate.com

CUPONS INDÚSTRIA 4.0

Subvencions 2022 per impulsar la innovació!

Els Cupons a la innovació i els Cupons indústria 4.0 són cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert d’innovació ofert pels proveïdors acreditats d’ACCIÓ. Els cupons t´ajuden a innovar.

ACCIÓ ha obert la convocatòria dels Cupons Indústria 4.0 per a la contractació de serveis per a la transformació tecnològica cap a la indústria 4.0. Es poden diferenciar dos tipus d’actuacions: cupons de diagnosi 4.0 i cupons d’implementació 4.0.

Què són els cupons Indústria 4.0?
Són cupons de descompte econòmic directe d’ACCIÓ per bescanviar per un servei expert d’innovació de la mà de proveïdors acreditats que poden ajudar a les empreses a emprendre aquests tipus d’actuacions, en aquest cas focalitzades en actuacions relacionades amb la Indústria 4..0: diagnosi, proves de concepte, actuacions que integrin tecnologies pròpies d’aquesta indústria com els sensors, la impressió 3D, estructures cloud computing o materials avançats entre d´altres.

Quines empreses poden sol·licitar els cupons?
Els cupons van dirigits a empreses amb un establiment operatiu a Catalunya i a petites i mitjanes empreses de fins a 250 treballadors. Només es podrà sol·licitar un cupó per empresa. 

Actuacions financiables:
Els cupons us permetran contractar amb nosaltres com a Assessor Acreditat els següent serveis:

Cupons de diagnosi 4.0: Contractació de serveis d’assessorament per a la identificació d’oportunitats d’incorporació de tecnologies de la Indústria 4.0 en l’empresa, així com l’establiment de plans de transformació que contemplin i incloguin les oportunitats detectades anteriorment.
Cupons d’implementació 4.0: Contractacions de serveis d’assessorament per a la implantació d’actuacions contemplades en el pla de transformació cap a la industria 4,0 definit prèviament per l’empresa i que inclou la integració de tecnologies de la industria 4.0. També petits projectes o proves de concepte per abordar el desenvolupament d’un nou producte tecnològic, un canvi estratègic o administratiu.

Com sol·licitar-los?
Per sol·licitar-los i impulsar projectes només cal que ens contacteu al Mail: info@accvrate.com

O emplenant el següent Formulari de contacte:

3 + 1 =

Translate »